Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

Finále se v Kralupech hrát nebude. Český hokej končí letošní sezónu!

1920_konecsezony

Předčasným ukončením mělnické hokejové sezóny bohužel nic neskončilo a kromě semifinále s kralupským okresním rivalem se nakonec v našem městě neodehraje ani finálová série. Česká vláda vyhlásila na základě celosvětové epidemie koronaviru nouzový stav, který zapříčinil nekompromisní konec všech českých ligových soutěží včetně středočeské krajské ligy a sezóna 2019/2020 je tak předčasně u konce. Celá situace nás vzhledem k jinak fantastické uplynulé sezóně plné skvělých zážitků nesmírně mrzí. Nezbývá nám ale nic jiného, než se společně těšit na sezónu novou a věřit, že bude plná ještě fantastičtějších zážitků a hokejové radosti, než ta uplynulá. Děkujeme všem za přízeň, kterou jste nám během naší druhé sezóny v kralupské síti zachovali a můžete si být jisti, že i v té následující budeme opět dělat všechno pro to, abyste měli o veškerém dění kolem kralupského hokejového A-týmu neustálý přehled. Na rozloučenou s uplynulým ligovým ročníkem Vám v blízké době přineseme ještě souhrn celé sezóny, tak nás určitě i nadále sledujte!  

 

Text: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter