Reklamní sdělení
US Army v Čechách 1945https://www.westbohemia1945.czWEB a E-SHOP sběratele US militarií a předmětů připomíná osvobození českého západu v roce 1945.
HRNECKY.CZhttps://www.hrnecky.czKeramika do kuchyně i do zahrady. Kvašáky, hrnečky, sošky vodníků. Majolika. Keramické kurzy.
Dobrokrok z. s., správným směremhttps://www.dobrokrok.czDali jsme si za cíl pomáhat zvířatům a seniorům. Pomáhat můžete i vy, třeba nákupem Dobromisky.

A-tým si zpestřil závěr suché letní přípravy sedmibrankovou fotbalovou exhibicí a pomalu vyhlíží nástup na led!

2021_fotbal

Suchá letní příprava kralupského hokejového týmu se pomalu blíží ke svému závěru. Za účelem jejího zpestření a utužení kolektivu sehráli hokejisté za slunečného středečního večera fotbalovou exhibici s místním fotbalovým mužstvem FK Čechie Kralupy, které naše město reprezentuje ve fotbalové IV. třídě.

Cílem netradičního utkání na konci suché letní přípravy A-mužstva bylo hlavně stmelení kolektivu před začátkem nové sezóny. "Je to podle mě ideální způsob, jak se dát dohromady jako tým a zároveň i trochu změnit a zpestřit letní přípravu," komentuje akci trenér hokejistů Dušan Sikela, který s celou událostí neskrýval svou spokojenost.

Hokejisté navíc k celému zápasu přistoupili s odhodláním fotbalového protivníka překvapit a nebyli daleko od výsledkového úspěchu, když první poločas dokázali vyhrát 1:2. "První poločas jsme vyhráli a hráli jsme fakt dobře," vypráví spokojeně Sikela. "Potom se ale projevil trochu jiný způsob rozložení sil a právě síly nám pak ve druhé půli trochu chyběly," vysvětluje konečný výsledek 4:3 ve prospěch domácí Čechie hokejový trenér, který v exhibičním zápase sehrál roli fotbalového brankáře. "Měl jsem z toho ze začátku trochu strach, ale postupně to ze mě spadlo a po prvním gólu, který jsem dostal, už to pak bylo v pohodě a parádně jsem si zachytal," vzpomíná s úsměvem. 

Suchou letní přípravu završí hokejový A-tým v posledním červnovém týdnu, po kterém bude následovat měsíc a půl volna. 17. srpna poté hráči vyjedou poprvé na led, načež je v plánu pár přípravných zápasů před startem nového ligového ročníku, které hokejisté plánují odstartovat se stejný protivníkem, jako v loňském létě. "První zápas chceme sehrát s našima juniorama, abychom se do toho trochu dostali, další soupeři jsou zatím v jednání," říká Sikela, jenž v souvislosti s tím zmiňuje mužstva ze Slaného, Mělníka, ale i druholigových Řisut, které by tak po loňské exhibici s China Golden Dragons mohly být dalším soupeřem ze třetí nejvyšší české soutěže, s nímž Kralupané změří síly. 

Termíny a jména soupeřů v přípravných utkáních budou známy nejdříve po zveřejnění zápasového rozpisu nového ligového ročníku. Z možných trvajících omezení z důvodu koronavirové pandemie si Dušan Sikela vrásky nedělá a celou situaci vidí optimisticky. "Věřím, že nová sezóna začne s diváky a jen doufám, že stadion pro 2 a půl tisíce lidí kralupské fanoušky svou kapacitou nijak neomezí," dodává s nadhledem.

Rozpis přípravných i ligových utkáních najdete ihned po jeho zveřejnění i na našich stránkách, kde vám zároveň i v další sezóně budeme přinášet pozvánky, reportáže, statistiky a nejnovější informace z dění kolem kralupského hokejového A-týmu včetně i některých novinek, které pro vás chystáme. Tak nás určitě sledujte, ať vám nic neunikne ;)

Těšíme se na viděnou na zimáku!

Text & Video: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter                                                

  

  • Komentáře jsou prázdné.