Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

Online Tracker: Posilování mužstva před sezónou 2020/2021

okurka

Okurková sezóna je v plném proudu, stejně jako skládání sestavy kabiny kralupského A-týmu pro nový ligový ročník. Zajímají Vás nové tváře, které se v kralupské šatně v nové sezóně objeví? Sledujte posilování kádru online na této stránce, kde Vám během předsezónního období budeme průběžně přinášet aktuální potvrzený stav. Na koho se tedy prozatím můžete těšit?

Aktualizováno 25. května 2020

PAVEL HUSARIK - ÚTOČNÍK

Další posilou, která pomůže výrazně omladit a oživit kralupský útok, je jednadvacetiletý odchovanec kladenského hokeje Pavel Husarik. Mladý útočník poprvé naplno ochutnal dospělý hokej v loňské sezóně, jíž odehrál ve 2. lize v dresu reprezentantů čínského hokeje China Golden Dragons, kde pomáhal společně s pěticí dalších Čechů držet tým asijských hokejistů alespoň částečně nad vodou. Zlatí Draci však drželi od zlatých příček po celý ročník uctivou vzdálenost, ve 42 zápasech nasbírali jediný bod za prohru po nájezdech v Písku a sezónu zakončili fiaskem. Přesto Husarik v nepříznivém prostředí zvládl v 37 utkáních nasbírat na podmínky slušných 15 bodů za 6 branek a 9 asistencí. K tomu navíc přidal ještě dvě další utkání za Univerzitu Karlovu v Evropské univerzitní hokejové lize, v nichž si pomohl asistencí k jedné se svých dvou slastných výher sezóny. Tu druhou prožil v dresu Slaného, jemuž dopomáhal v závěru sezóny v krajské lize. Věřme, že v kralupském dresu si v příští sezóně nedostatek vítězných oslav bohatě vynahradí.

12. května 2020

DAVID LITERA - ÚTOČNÍK

Další potvrzená posila je kralupským fanouškům hlavně ze závěru poslední sezóny velice dobře známá. Jedná se totiž o devatenáctiletého mladíka Davida Literu, který kralupský dres neoblékne poprvé. Za kralupský A-tým odehrál už v uplynulé sezóně v rámci hostování poslední zápas základní části a dva další přidal v následném předkole play-off proti Kolínu. Zbytek sezóny navíc strávil v kralupské juniorce. Fanouškům se vryl do paměti hlavně svým gólem v okresním derby proti Mělníku, kde nastoupil proti svému bratrovi a otevřel kralupský brankový účet. Mladý útočník dosud patřil právě mělnickému Junioru, od nové sezóny by však měl přesto naplno hájit kralupské barvy.

7. května 2020

DAVID CHLÁDEK - OBRÁNCE

I v následující sezóně bude chtít trenér Sikela pokračovat v budování neprostupné obrany, jejímž novým pilířem bude mladý karlovarský rodák David Chládek. Dvaadvacetiletý obránce začínal s hokejem v karlovarské Energii, načež přešel v 16 letech mezi kladenské Rytíře. Momentálně přichází z Králova Dvora, kde za místní Easy Flyers odehrál jen jedinou sezónu, v níž si připsal 7 bodů za 5 branek a 2 asistence. Předtím reprezentoval druholigové Řisuty a ve 2. lize odehrál včetně krátké štace v Sokolově celkem 42 zápasů. Jako jeden z mála hráčů v krajské lize má za sebou navíc zkušenost s tvrdými americkými ledy, kde v rámci juniorské USPHL strávil sezónu v dresu Syracuse Jr. Stars a pro kralupskou obrannou hru bude jistě velice důležitým článkem.

20. dubna 2020

MARTIN PŘÍHODA - ASISTENT TRENÉRA

První potvrzenou posilou je nositel v krajské lize velmi dobře známého jména Martin Příhoda. Čtyřicetiletý útočník válel ještě loňskou sezónu v dresu lázeňských Poděbrad, v němž nastřádal úctyhodných 47 bodů, o jeden méně než lídr ligového bodování, jeho spoluhráč Lukáš Rindoš. Příhoda se svými 26 úspěšnými zásahy zároveň suverénně ovládl i ligovou tabulku střelců a to i díky čtyřem utkáním, v nichž nastřílel hattrick. Přesto zaznamenal i několik zápasů, kde byl proti němu úspěšnější brankář soupeře. Jedním z nich byl i kralupský Jiří Exner, který pomohl ofenzivní Poděbrady porazit v poměru 6:2. I přes porážku Martina Příhodu atmosféra v Kralupech natolik uchvátila, že o nabídce přestupu do našeho klubu nemusel dlouho přemýšlet.

Martin Příhoda zde primárně obsadí nově uvolněnou pozici asistenta trenéra, která dosud patřila Martinu Hamplovi. Ten se tak bude moci od nové sezóny naplno věnovat manažerským činnostem. Trenér Dušan Sikela se navíc nebrání ani nasazení Příhody do hry, pokud bude s jeho výkony spokojený. V každém případě bude chtít Martin Příhoda uplatnit své bohaté zkušenosti, které nabral nejen na českých, ale i zahraničních kluzištích, kde hájil barvy například francouzského Amnéville, načež si vyzkoušel i dánskou nejvyšší ligu. Na českém ledě strávil zdaleka nejvíce sezón v barvách Mělníka, v jehož dresu si zahrál jak první, tak druhou ligu a v posledních letech před jednoročním poděbradským angažmá i ligu krajskou. S Juniorem tak prošel veškeré české ligové úrovně, kde okresní rival působil. 

 

Text: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter                                                

  

  • Komentáře jsou prázdné.