Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Prizezinylka.czhttps://www.prizezinylka.czProdej přízí k ruční výrobě hraček a oděvů

Fotbal, tenis, kruhový trénink a velké předsezónní cíle. Příprava kralupského A-týmu je v plném proudu!

2122_suchapriprava

Sotva došlo ke zvolnění protiepidemických opatření, svolal realizační tým kralupského áčka své hráče a odstartovala naplno příprava na novou hokejovou sezónu, do které vstoupí kralupské mužstvo s výrazně omlazenou sestavou. 

Úterní posilovna, středeční fotbal, čtvrteční trénink na ledě či zpestření v podobě již tradičního jarního tenisového turnaje. Tak odstartovala fyzická příprava kralupského prvního mužstva na blížící se novou sezónu, která zároveň plní funkci stmelovacího programu nově poskládané party. V kabině A-týmu totiž došlo k výraznému omlazení, od kterého si realizační tým slibuje hlavně zabezpečení budoucnosti. "Sestavu do nové sezóně doplní deset hráčů ročníku 2001, kteří loni skončili v juniorské kategorii," upřesňuje manažer týmu Martin Hampl. "Většina jsou naši odchovanci, přičemž dva z nich jsou momentálně hráči Mělníka, se kterým ještě probíhají jednání. Všichni mladíci projevili zájem hrát, což jsme rádi a doufáme, že z toho budeme těžit do dalších let."

Kralupská soupiska tedy aktuálně čítá 28 hráčů, přičemž není v plánu ji do začátku sezóny ani v jejím průběhu nijak dál redukovat. "Chceme mít určitě širší kádr, abychom v kabině vytvořili konkurenci a do zápasů tak měli k dispozici vždy aktuálně nejlepší možné mužstvo v nejlepší možné formě," komentuje Martin Hampl budování týmové sestavy, s níž má realizační tým v novém ročníku krajské ligy nemalé cíle. "V základní části se chceme pohybovat ve vrchní polovině tabulky, připravit si co nejlepší pozici do play-off a potom se pokusit ligu vyhrát. Dlouhodobým cílem je během následujících pár sezón postoupit do druhé ligy."

Ambice tedy loňskému semifinalistovi rozhodně nechybí, zároveň si však Kralupané uvědomují, že cesta k úspěchu nebude jednoduchá. "Budeme s hráči průběžně pracovat, půjdeme zápas od zápasu. Důležité je, aby to hráče bavilo, aby chtěli, aby se chtěli předvést před diváky. Úspěch máme čistě ve svých rukou, je to jen na nás," je si pokorně vědom kralupský sportovní manažer, který zároveň ve svůj tým bezmezně věří. "Když budeme hrát dobře, bude se nám dařit, tak dokážeme porazit každého. Záleží jen na tom, jak budeme pracovat. Podle toho, jakou dáme šanci soupeři, takové budou naše výsledky," doplňuje Hampl a posílá do ligy jasný vzkaz, že se s Kralupami v příští sezóně opět bude muset počítat.

V nastoleném režimu úterý - středa - čtvrtek budou Kralupané pokračovat až do konce měsíce června, během něhož je čekají vždy ve středu ještě celkem následující tři fotbalová utkání na hřištích soupeřů:

2. června 2021 18:00 - TJ SOKOL JEHLA Hostín u Vojkovic 
9. června 2021 18:00 - FK Čechie Kralupy
16. června 2021 18:00 - FK Kralupy 1901

O tom, že v zápasech hokejisté rozhodně nehodlají být do počtu, svědčí výsledky již dvou odehraných klání, v nichž nejprve porazili celek z Chvatěrub v poměru 4:2 a následně zvítězili i 3:2 ve Veltrusích. Zbylé exhibice tak slibují atraktivní a vyrovnanou podívanou, kterou si rozhodně nenechte ujít.

Během července poté čeká svěřence trenéra Dušana Sikely odpočinek, načež budou pokračovat od 16. srpna na ledě. "Hned první týden nás pak čeká přátelák se Slaným, další týden plánujeme takové minisoustředění s každodenními tréninky," nastiňuje Martin Hampl první srpnové plány Kralupanů, jejichž součástí by měly být celkem 4 přípravné zápasy se soupeři, kteří jsou mimo Slaného pochopitelně zatím stále ještě v jednání.

S přihlédnutím na aktuální vývoj koronavirové pandemie a veškerých opatření s ní spojených věří Martin Hampl se začátkem sezóny i v návrat fanoušků na tribuny. "Jsem o tom přesvědčený a doufám, že po té dlouhé pauze bude tady v Kralupech po hokeji hlad, diváci se budou těšit, přijdou nás podpořit a my uděláme všechno pro to, abychom je pobavili a aby se jim náš hokej líbil," dodává závěrem.

Určitě budu mluvit za každého kralupského fanouška, když řeknu, že v návrat na tribuny našeho zimáku a s ním spojený návrat do normálního života doufáme úplně všichni. No ale kdyby se přeci jen muselo stát, že bude muset být i blížící se hokejová sezóna přerušena, s trochou nadsázky je stále ještě ve hře přihláška do ligy fotbalové. O tom, že by se ani ve druhém nejpopulárnějším českém sportu naši bojovníci neztratili, se přijďte poprvé přesvědčit už příští středu od 18 hodin do nedalekého Hostína u Vojkovic a určitě dorazte kralupské hokejisty v dalším střetnutí proti fotbalistům podpořit!

V každém případě se na vás budeme těšit v srpnu pod střechou zimního stadionu při prvním přátelském utkání. O všech termínech budeme průběžně informovat.

 

Text: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter                                                

  

  • Komentáře jsou prázdné.