Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

Poslední zápas sezóny! Kralupy čeká derby v Neratovicích!

neratovice_kralupy_1819_preview

Poslední zápas sezóny, poslední derby. A s Neratovicemi možná i na delší dobu. Buldoci totiž jako suverénně poslední tým ligy míří s jistotou do baráže, kde budou po základní části nuceni obhajovat svou příslušnost v krajské lize, přičemž soupeřem jim bude kromě Kutné Hory z východní skupiny také velmi pravděpodobně vysoce ambiciózní B tým Kolína, který před posledním kolem v krajské soutěži dosud neztratil jediný bod a v 21 zápasech nastřílel neuvěřitelných 174 branek.

Pro Kralupy bude poslední ligové kolo jedinečnou příležitostí odčinit prohrané derby s Mělníkem z minulého víkendu a zakončit tuto sezónu v krajské lize vítězně. Neratovice totiž v tomto ročníku dosud jako jediný tým v lize ještě neslavily tříbodové vítězství. Všech svých 8 bodů získaly za 4 porážky a 2 výhry v prodloužení, případně nájezdech. Obě dvoubodové výhry získaly v domácím prostředí a jsou tak zároveň i jediným týmem krajské ligy, který nevyhrál jediné utkání venku.

Jeden z venkovních zápasů, z nichž neratovičtí Buldoci vydolovali bod, se odehrál v Kralupech nad Vltavou. Kralupští tehdy hostili derby jako poslední tým západní skupiny, když se 4 body ztráceli 2 právě na předposlední Buldoky. Kralupy první vzájemnou bitvu sezóny rozehrály skvěle, když díky dvěma trefám dosud svátečního střelce Ondřeje Balady vedly po první třetině 2:0. Ve druhém dějství se však Neratovice po brance Macka dostaly na kontakt. Kralupští následně neproměnili tři nařízená trestná střílení, což bylo záhy potrestáno využitou dvojnásobnou neratovickou přesilovkou a za vyrovnaného stavu tedy zápas nakonec dospěl do prodloužení a následných nájezdů. Tam dokonal Ondřej Balada svým vítězným nájezdem hattrick a domácí si mohli do tabulky připsat cenné 2 body. I po tomto vítězství však Kralupy ztrácely na svého rivala celý jeden bod. V následujícím kole však přejely v poměru 6:3 mužstvo z Králova Dvora, což posunulo Neratovice na poslední příčku, kterou už od té doby neopustily.

Momentálně mají za sebou Neratovice 12 porážek v řadě, což znamená, že více než polovinu sezóny nedokázaly vyhrát. V posledních 5 zápasech dokonce inkasovaly celkem 45 gólů a není divu, že s celkovým skóre 51:118 mají kromě nejslabšího útoku i nejpropustnější obranu v celé krajské lize.

Neratovickou produktivitu vede 26letý útočník Michael Chvojka, který mužstvo posílil před sezónou z Rakovníku a zpočátku zásoboval svůj tým pravidelným bodovým přísunem. Po prvních 7 zápasech sezóny měl na kontě dokonce 10 bodů (2+8). Potom však nastalo hluché období, přesto si ale se svými dosavadními 15 body (4+11) drží v týmové tabulce pětibodový náskok.

Produktivita Kralup stojí poslední dobou převážně na současném prvním útoku složeném z křídel Oty Řeháka (3+11) s Josefem Kučerou (1+9) a centra Jakuba Kaprála (6+7). Celou týmovou tabulku vede se svými 14 body (7+7) Marek Homolka. Z obránců dominuje David Bunda, který boduje téměř v každém utkání, do něhož nastoupí. Jen díky dlouhé absenci si dosud stihl připsat pouhých 7 bodů za 3 branky a 4 asistence. No a nenahraditelnou součástí všech kralupských úspěchů je samozřejmě také král kralupského brankoviště, jedinečný Jiří Exner!

I přes roli mírného favorita půjde, tak jako v každém derby s Neratovicemi, o vyhrocené a bojovné emocemi nabité utkání, ve kterém jdou papírové předpoklady často stranou. Kralupské mužstvo bude potřebovat za svými zády silnou podporu fanoušků, kteří je v tomto nevyzpytatelném utkání poženou za vítěznou sezónní tečkou. Snad i proto, že se může reálně jednat o na dlouhou dobu poslední derby s letošním hlavním adeptem na sestup, neváhejte a dorazte kralupské mužstvo do nedalekých Neratovic podpořit a s letošní sezónou se definitivně společně s celým týmem rozloučit. Společně jsme silnější!

Pokud do Neratovic přesto nemůžete vyrazit osobně, nezapomeňte sledovat vývoj utkání živě z tohoto odkazu!

Úvodní buly je naplánováno na 18:30 kralupského času!

TABULKA KLM PO 21. KOLE:

Skupina západ Z V VP PP P skóre B
1. Černošice 21 14 1 1 5 118:65 45
2. Mělník 21 12 3 2 4 97:63 44
3. Příbram 21 13 2 0 6 105:73 43
4. Rakovník 21 12 1 3 5 81:63 41
5. Slaný 21 12 2 0 7 111:72 40
6. Králův Dvůr 21 3 2 4 12 64:91 17
7. Kralupy nad Vltavou 21 4 1 1 15 60:109 15
8. Neratovice 21 0 2 4 15 51:118 8

 

Poslední vlakové spojení:

vlakneratovice

Trasa pro řidiče:
auto neratovice
  • Komentáře jsou prázdné.