Reklamní sdělení
Zlatnictví Helenahttps://www.zlatnictvihelena.czprodej šperků ze zlata a stříbra,výroba na zakázku ,snubní a zásnubní prsteny, diamantové šperky
Hračky Modely Stavebnicehttps://www.domovshop.czProdej dřevěných hraček, stavebnic, sběratelských modelů, nábytkového kování a domácích potřeb.
JMK spokojenost zaručena https://www.pet-shop-jmk.czNabízíme kvalitní a bezpečné postroje pro papoušky, které jsou navrženy podle jejich potřeb..

V sobotu znovu do boje, Kralupy hostí Lva ze Slaného!

Starý rok 2018 je definitivně za námi a svou vstupní bránu nám otevřel rok nový, který s sebou přináší i nové výzvy. Zatímco loni touto dobou kralupské mužstvo válčilo o body se Žilinou, obcí s 800 obyvateli, letošní rok otevírá bitvou o veledůležité body do tabulky v boji o udržení se v o patro vyšší krajské lize a to rovnou s jedním z ligových favoritů – týmem HK Lev Slaný.

Slánští nezačali sezónu ideálně. Po prvních dvou kolech se krčili na posledním místě západní skupiny KLM, když si tehdy jako jediný tým ještě nepřipsali ani bod. Následující kola však ukázala, že se jednalo o chvilkové zaváhání a od té doby sbírají jednu vítěznou sérii za druhou. Jen 3 týmy dosud na Slaný dokázaly najít recept – Příbram, Černošice a dvakrát Rakovník.

První body do tabulky získal Lev Slaný za výhru ve 3. kole shodou okolností právě proti našim Kralupům. Ve svém prvním domácím zápase vedli slánští 2:0 po první třetině. Po navýšení na 3:0 snížil hned vzápětí Ondra Davídek na 3:1. Byl to ale poslední kralupský gólový zápis v utkání, které nakonec skončilo 7:1 ve prospěch Slaného.

Momentálně má za sebou Slaný 2 výhry v řadě, když dokázalo porazit jak Velké Popovice, tak i Mladou Boleslav shodně 6:3 a v Kralupech útočí na 9. vítězství v posledních 10 zápasech, které by pro něj bylo velmi cenné. Upevnilo by si tak totiž vedoucí pozici západní skupiny středočeské krajské ligy, která ve vyrovnané tabulce není nijak suverénní. První a pátou (tedy první nepostupovou) pozici dělí totiž pouhopouhé 2 body!

Největší odpovědnost na straně hostů bude ležet na 3. nejlepším ligovém střelci Martinu Sekerkovi, jemuž se podařilo zapsat už 16 přesných zásahů a s přehledem vede klubové bodování. Pozor také na šikovného rozehrávače Martina Davida z první obranné dvojice, klubový lídr v bodování obránců má na kontě celkem 10 asistencí.

O motivaci má pochopitelně postaráno i kralupský tým, který se po třech prohrách v řadě nechal přeskočit rivalem v boji o udržení z Králova Dvora a na poslední Neratovice už si drží jen hubený náskok jediného bodu. Příslibem do sobotního utkání však je, že v posledních dvou zápasech už Kralupům bodový zisk unikl doslova o vlásek a za vyrovnaného počtu hráčů na ledě byly jak ligovému lídrovi z Čáslavi, tak i favoritům ve Velkých Popovicích více než vyrovnaným soupeřem a v některých aspektech hry je často dokonce přehrávaly. Svůj podíl na tom má i nově příchozí posila do obrany Tomáš Petráček, která si v posledních dvou zápasech připsala 4 body za 2 góly a 2 asistence. Za zodpovědně hrající obranou navíc skvěle chytá kralupská jednička Jirka Exner, který soupeře svými zákroky někdy až dohání k zoufalství.

Čeká nás tedy jistě vyhrocený souboj dvou z různých důvodů vysoce motivovaných mužstev, která svému soupeři nenechají kousíček ledu zadarmo. Přijďme proto v sobotu večer na kralupský zimák a požeňme společně domácí tým za prvním důležitým vítězstvím v tomto roce! Společně jsme silnější! 

Utkání začíná tradičně v 18:15 přesného kralupského času!

TABULKA KLM PO 15. KOLE:
               
Skupina západ Z V VP PP P skóre B
1. Slaný 15 9 2 0 4 81:52 31
2. Černošice 15 9 1 1 4 79:50 30
3. Mělník 15 8 2 2 3 71:50 30
4. Příbram 15 9 1 0 5 75:50 29
5. Rakovník 15 9 0 2 4 60:42 29
6. Králův Dvůr 15 2 2 2 9 44:69 12
7. Kralupy nad Vltavou 15 2 1 1 11 42:77 9
8. Neratovice 15 0 2 4 9 36:70 8
  • Komentáře jsou prázdné.