Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

S Easy Flyers za 3 body! Třetina snů přinesla 2. výhru v řadě a 6. místo ve skupině!

Do důležité bitvy s Královým Dvorem vstoupili kralupští kromě velkého odhodlání i s novými posilami na soupisce v podobě hrajícího trenéra Pepy Zajíce, v sestavě se v tomto ročníku poprvé objevil i Robin Student.

Kralupy měly s Královákem možnost změřit síly už v prvním ligovém kole a už od první minuty bylo znát, jaký pokrok domácí mužstvo od té doby udělalo. Celou první třetinu tahaly Kralupy za nitky a soupeře do šancí příliš nepouštěly. Odměna v podobě vstřelené branky však nepřišla a do druhého dějství se vstupovalo za bezbrankového stavu. 

Tam už se branková hráz protrhla, bohužel však na opačné straně. Hra se po přestávce trochu vyrovnala a Králův Dvůr začal trestat nevyužité kralupské šance. Hned ve 21. minutě otevřel skóre králodvorský Piovarči, o necelé dvě minuty později už po brance Kolenatého vedli hosté o 2 góly.  

Po zaspaném začátku třetiny Kralupy opět zvýšily obrátky a puk se konečně objevil také v králodvorské síti. Navrátilec Robin Student ho tam ovšem podle rozhodčího dopravil vysokou holí a branka nebyla uznána. O pár minut později si ale Kralupy vybojovaly dvojnásobnou přesilovku. Ta nevydržela ani půl minuty a nový kapitán mužstva Jakub Kaprál vstřelil kontaktní branku. 6 sekund před vypršením druhého trestu do odkryté branky dorazil puk Jakub Šarše. 2:2! Ve 36. minutě utkání ale přidal svou druhou branku Milan Piovarči a do šaten šli domácí znovu se ztrátou.

Po pauze však přišla třetina snů, kterou klidně můžeme nazvat třetinou Ondřejů. Ve 44. minutě vyrovnala hvězda posledního utkání Ondřej Balada. Ve 48. minutě poslal Kralupy poprvé do vedení Ondřej Davídek, který o 4 a půl minuty později udeřil znovu. 5:3! Z kralupských hráčů najednou opadla nervozita a hladce kontrolovali utkání. Skvělou formu si do utkání přinesl i opět vynikající Jirka Exner, který v domácím brankovišti předvedl několik vynikajících, někdy až "Haškovských" zákroků. Králodvorskou zkázu dokonal Ondra Balada svou druhou brankou v utkání, na kterou si připsal svou první pocomebackovou přihrávku hrající trenér Pepa Zajíc! Balada až do 11. ligového kola bodově mlčel, v derby s Neratovicemi v sobě však probudil dravce a ve dvou zápasech dokázal nasázet 5 gólů! Za pozornost stojí i zápis šikovného obránce Davida Bundy, který si připsal 3 gólové nahrávky, či 2 body prvního centra Jakuba Kaprála, které ho vyšvihly na 1. místo klubového bodování. "To jsou naše Kralupy" znělo kralupským zimákem. Kdo dnes nedorazil, může jen litovat.

Kralupy si tak po obratu připisují druhou výhru v řadě a první tříbodové domácí vítězství v této sezóně vůbec. V tabulce tak přeskočily nejen dnešního soupeře, ale i Neratovice, které podlehly 4:0 na ledě Černošic, a v západní skupině obsazují 6. místo s náskokem 2 bodů na právě poslední Neratovice. Příští sobotu čeká kralupské mužstvo trip do Příbrami, kde se utkají se svým novým sousedem v tabulce, na který ovšem ztrácí 11 bodů. 


HK Kralupy nad Vltavou - Easy Flyers Králův Dvůr 6:3 (0:0, 2:3, 4:0)
Branky (Asistence): 32. Kaprál (Řehák, Bunda), 33. Šarše (Bunda), 44. Balada (Student), 48. Davídek (Šarše, Bunda), 52. Davídek (Kučera, Kaprál), 58. Balada (Zajíc); 21. Piovarči (Veselý, Mahel), 23. Kolenatý (Mahel, Piovarči), 36. Piovarči

 

Autor: David Palán
Foto: Klára Spěšná

  • Komentáře jsou prázdné.