Reklamní sdělení
Česká národní asociace kempingu https://www.cnacc.euRádi cestujete, kempujete? S karavanem nebo bez, na tom nezáleží. My jsme otevření všem.
Sportovní sběratelské kartyhttps://www.collectorie.compro milovníky i investory sportovních karet. Nabídka se zaměřuje na hokejové a fotbalové karty.
Kávovary Nový Jičínhttps://kavovary-nj.websnadno.czServis kávovarů, prodej kávovarů, prodej kávy

Z Kutné Hory bez bodu. Kralupy ztratily utkání v poslední minutě.

kutnahora_kralupy

Po nezdařeném zápase s Vlašimí zajížděli kralupští hokejisté do Kutné Hory, kde bylo už od počátku znát poučení se z posledního střetnutí. Do utkání vstoupili aktivně a zodpovědnou hrou dozadu drželi krok s domácími favority.

Ve 13. minutě si sice kralupský gólman Jirka Exner vybral slabší chvilku, když se nechal z mezikruží prostřelit pod víko domácím Tvrdíkem, jinak ale podával spolehlivý výkon a jistými zákroky držel hosty ve hře. Podobně spolehlivě fungovali i kolegové v poli z obranných řad, které střídání co střídání zaměstnával svými útočnými výpady především domácí štírek Dominik Jiráň, jehož se podařilo naprosto eliminovat.

Zodpovědná hra přinesla své ovoce v závěru druhé třetiny, kdy se konečně podařilo procedit puk do domácí sítě Martinu Hanžlovi. O tom, jak se Kralupy na každý vstřelený gól nadřou, jsme se mohli přesvědčit i v posledním dějství, kde se opět spoustu vyložených šancí nepodařilo přetavit v další branky. 

Do 60. minuty utkání tak svítilo na ukazateli stále vyrovnané skóre 1:1 a vše už nasvědčovalo tomu, že na kutnohorském zimním stadionu uvidíme prodloužení. Nestalo se. Neproměněné kralupské příležitosti potrestal půl minuty před koncem třetí třetiny domácí Pavel Švejda brankou z kategorie mírně řečeno šťastnějších, kdy se puk po nastřelení mantinelu za brankou odrazil tak nešťastně, až přes brankovou konstrukci, brankoviště a snad i Exnerovu výstroj nějakým způsobem doputoval za brankovou čáru. Kralupský zmar završil gólem do prázdné brány Matouš Jelínek.

Jestliže si Kralupy někdy nezasloužily prohrát, bylo to tento večer v Kutné Hoře. Nemilosrdný osud jim však uštědřil devátou porážku v sezoně a upevnil jim poslední místo v západní skupině středočeské krajské ligy. Nezbývá než hodit vše za hlavu a soustředit se na příští veledůležité domácí utkání s rivalem z Neratovic. 


SK Sršni Kutná Hora - HK Kralupy nad Vltavou 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Branky (Asistence): 13. Tvrdík (Šváb, Rudolfský), 60. Švejda, 60. Jelínek - 38. Hanžl (Pražienka)

 

Autor: David Palán
Foto: Klára Spěšná