Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

Mělník odpískal sezónu. Kralupy postupují do finále!

1920_semifinale_report

Poslední hodiny přinesly středočeským hokejovým fanouškům několik událostí, hlavně tedy těm z mělnického okresu. Po výrazném kapacitním omezení veřejných událostí z důvodu epidemie koronaviru přišel hlavně pro mělnické fanoušky další šok. Nejen že nebudou moci být u semifinálových bojů svého týmu, jejich hráči k němu nakonec ani nenastoupí. Po přerušení provozu zimního stadionu se mělnický klub rozhodl letošní hokejovou sezónu předčasně ukončit a ze "série desetiletí," jak mnozí v kralupských ulicích semifinálovou sérii s okresním rivalem nazývali, se neodehraje jediný zápas. Kralupy tak bez boje postupují do finále krajské ligy, kde se utkají s vítězem druhého semifinále mezi Rakovníkem a Velkými Popovicemi. V případě rakovnického postupu začne finálová série příští středu na ledě soupeře, pokud zvítězí Velké Popovice, odstartuje finále ve stejný den Kralupech. Více informací o finálových bojích Vám přineseme v pozvánce na počátku následujícího týdne. Tak nás sledujte!

 

Text: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter                                                

  

  • Komentáře jsou prázdné.