Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.

Hokejová sezóna začíná! V pátek čeká Kralupy první ze série tří přípravných utkání 

preseason

Léto se chýlí kvapem ke svému konci a nový ročník středočeské krajské hokejové ligy klepe na dveře. Ještě předtím, než ho Kralupané proti velkopopovickému Slavoji odstartují, odehrají na kralupském zimním stadionu tři přátelská přípravná utkání. Která to budou a co nového v nové sezóně pro Vás chystáme?

Po suché letní přípravě završené fotbalovou exhibicí s mužstvem Čechie Kralupy čeká kralupský hokejový A-tým brzy i první utkání na ledě. Stejně jako loni se i letos áčku jako první vyzyvatel postaví kralupská juniorka, která dokázala v uplynulém ročníku završit základní část české druhé nejvyšší juniorské soutěže na prvním místě západní skupiny. Tento úspěch mimo jiné dopomohl loňskému kapitánovi Františkovi Januškovi k šanci prosadit se ve svém posledním mládežnickém roce v elitní juniorské lize v dresu českobudějovického Motoru, či obránci Janu Zedkovi v sestavě jihlavské Dukly. Minulé léto skončila exhibice v poměru 5:2 ve prospěch mužů, jak dopadne letošní souboj? Úvodní vhazování tohoto duelu je naplánováno na pátek 21.8. v 18:00 na zimním stadionu v Kralupech!

Pomalu již tradiční měření sil s juniory bude prvním z celkem tří naplánovaných exhibičních předsezónních utkání. Hned následující týden dorazí do Kralup reprezentanti Karlovy Univerzity v Praze, účastníka nedávno vzniklé univerzitní ligy, jehož hráče rovněž najdeme i na soupiskách několika týmů naší krajské ligy mužů. I "Karlovka" má naplánované tři přípravné zápasy, na základě kterých si bude vybírat hráče, z nichž postaví mužstvo pro novou sezónu. Dá se tedy očekávat maximální nasazení soupeře a těšit se tak jistě můžeme na velmi zajímavý hokej. V tomto zápase bude první puk vhozen ve středu 26.8. v 18:30.

Generálkou na nový ligový ročník pak bude souboj s nejlépe umístěným semifinalistou loňského předčasně ukončeného ročníku Rakovníkem. Rakovničtí patří každoročně mezi aspiranty na nejvyšší ligové příčky a Kralupany tak čeká skutečná prověrka před prvním ostrým zápasem s Velkými Popovicemi. Utkání se soupeřem ze západní části středních Čech se odehraje rovněž na kralupském zimním stadionu. Úvodní buly proběhne v pátek 4.9. v 18:30 kralupského času.

Poté už Kralupany čeká ostrý vstup do krajské ligy, jejíž nový ročník začnou proti Popovicím s novým předsezónním cílem. Po překonání toho loňského, jímž byla účast ve čtvrtfinále play-off, kde Kralupy vyprovodily vítězstvím 2:1 na zápasy favorizovanou rezervu Mladé Boleslavi, totiž Kralupané svůj cíl pro nový ligový ročník zase o něco posunuli, a to právě na semifinálovou účast. Všichni opět věříme, že se i tento cíl podaří překonat. Vypomoci by k tomu měly i čerstvé letní posily, mezi něž patří i loňský šestadvacetigólový nejlepší ligový střelec Martin Příhoda, který však bude plnit především roli asistenta trenéra po boku hlavního kouče Dušana Sikely. Ten se z ledu na pozici hlavního trenéra přesunul v loňském létě a čeká ho tak druhá sezóna na kralupské střídačce v řadě. Dále realizační tým počítá se zkušenostmi ze zámořské juniorské USPHL obrněným obráncem Davidem Chládkem, či jedním z českých útočníků loňského druholigového účastníka China Golden Dragons Pavlem Husarikem. Více informací o všech nových posilách naleznete ZDE.

A na co se můžete těšit v nové sezóně na našich stránkách? Ke každému utkání pro vás budeme opět připravovat pozvánku s informacemi o daném zápase a představením soupeře. Následné reportáže plánujeme publikovat v novém formátu, kdy se budete moci kromě psaného textu a fotogalerie těšit i na videosestřihy ze všech utkání, u nichž to bude z technických i personálních důvodů jen trochu možné. Živé přenosy se vám budeme snažit nově poskytnout z venkovních stadionů, abyste mohli být svému oblíbenému týmu neustále na dosah a nepřišli tak o jedinou akci. Naopak pokud nedojde ke kapacitnímu omezení návštěvnosti ligových utkání, oprostíme v nové sezóně od streamů v zápasech domácích. Moc rádi vás na kralupském zimním stadionu uvidíme osobně ;) 

Počítat můžete nadále se statistikami, které budou jednotlivá utkání doplňovat. Máme pro vás opět připravenou ligovou tabulku, která bude demonstrovat následný vývoj jednotlivých mužstev po základní části na základě jejich bodového zisku, dále tabulku týmového bodování i výčet deseti nejproduktivnějších hráčů celé ligy. Statistiky jednotlivých hráčů a jak se jim vedlo v daných utkáních, můžete rovněž sledovat na jejich profilových stránkách, kam se dostanete po kliknutí na jméno daného hráče, ať už v tabulce kanadského bodování, či sestavy mužstva. Novinkou blížící se sezóny je přehled historických výsledků s ligovými soupeři na základě dostupných statistik od sezóny 2005/2006. Pokud náhodou disponujete konkrétními výsledky z utkání hraných v sezóně 2004/2005 a starších, budeme rádi za jejich poskytnutí. Informace rádi doplníme.

Jako bonbonek pro opravdové nadšence bude na začátku každého měsíce opět k dispozici wallpaper s kalendářem všech utkání k danému měsíci. Společně s dalšími doplňky ke stažení ho najdete tradičně v sekci download

Usilovně rovněž pracujeme na aktualizaci mobilní androidové aplikace. Nová, lepší, dokonalejší verze by měla být k dispozici před prvním kolem středočeské krajské ligy zdarma v obchodě Google Play. Aplikaci čeká po vylepšení pravděpodobně poslední rok testování. Po jeho završení se snad během příštího léta své verze konečně dočkají i majitelé telefonů s nakousnutým jablkem ve znaku.

O dění kolem kralupského hokeje můžete i nadále diskutovat v našem diskuzním fóru či v komentářích pod zveřejněnými příspěvky. Pokud byste se chtěli účastnit na rozšiřování povědomí o kralupském hokeji v našem okolí o něco aktivněji a měli byste zájem se podílet sebemenším příspěvkem na vývoji projektu Hokejové Kralupy, napište nám na redakce@hokejovekralupy.cz něco o sobě, potažmo vašem nápadu, a my vám dáme rádi prostor se více realizovat.

Ať už patříte mezi ty, kteří o svém oblíbeném sportu a týmu rádi diskutují, či mezi ty, kteří si své názory nechávají pro sebe, dorazit podpořit naše hokejisty na stadion určitě neváhejte, vždy vás mezi námi všichni rádi uvidíme. Pojďme se nadále spojovat a společně tvořit stále silnější fanouškovskou komunitu, která požene kralupský hokej na všech budoucích cestách až za dovršením dalších jakkoliv ambiciózních sportovních cílů! Společně jsme silnější!

 

Text: David Palán  
Foto: Klára Spěšná instagram

facebook twitter                                                

  

  • Komentáře jsou prázdné.